[Such a beautiful way to break my heart]

Feeling: dreamy
I didnt have school today
haha ..but in a way I wish I did ..Its so boring around here :x --Tomorrow I might hang out with Brandon :) wOoT im so happy maybe ..ganna smoke..chill..yeahh know ahh* I want it to be tomorrow!! --im also ganna be with my cousin 8) Maybe ill see Jon Konikx3 the love of my life :x --hmm I have the whole weekend 8)
anythings better than being here
..I need a new layout [ GoT aNy IdEaS? ] anything exciting happens and ill update
I love him I love him I love him I love him I love him I love him I love him I love him I love him I love him I love him I love him I love him I love him I love him I love him I love him I love him I love him I love him I love him I love him I love him I love him I love him I love him I love him I love him I love him I love him I love him I love him I love him Jon..I love you I love him I love him I love him I love him I love him I love him I love him I love him I love him I love him I love him I love him I love him I love him I love him I love him I love him I love him I love him I love him I love him I love him I love him I love him I love him I love him I love him I love him I love him I love him I love him I love him I love him I love him I love him I love him I love him I love him I love him I love him I love him
love always [_*mEg*_]
Read 4 comments
I dont have aol but I am trying to get it! But when i get it I will IM you!! kk
yep i have seen it. hes so spiffy. whos that it your header pic? looks familiar. i want to say adam lazarra but i dont want to be wrong. damn i already said it. so am i wrong?

noo. it cant be. that is so not mcr dude. hes chubby. and header boy is NOT.

tbs is the shit.

pinktoenails
[Anonymous]
Yeah it is him.. humm sweet journal

-Mike